Wederom GOUD voor Tonckenshuys › Treant Zorggroep

Wederom GOUD voor Tonckenshuys

Geplaatst op: 11 juni 2013

De zorg in woonwijkcentrum Tonckenshuys is opnieuw bekroond met het PREZO gouden keurmerk. In 2012 haalde Tonckenshuys het keurmerk voor het eerst. Dit keurmerk heeft een geldigheid van drie jaar. Jaarlijks wordt getoetst of het Zuidwoldse woonwijkcentrum nog aan de voorwaarden voldoet. De zorg in woonwijkcentrum Tonckenshuys is opnieuw bekroond met het PREZO gouden keurmerk. In 2012 haalde Tonckenshuys het keurmerk voor het eerst. Dit keurmerk heeft een geldigheid van drie jaar. Jaarlijks wordt getoetst of het Zuidwoldse woonwijkcentrum nog aan de voorwaarden voldoet.

PREZO staat voor PREstaties in de ZOrg en stelt de cliënt centraal bij alle activiteiten die de medewerkers ondernemen tijdens de uitvoering van hun zorg- en dienstverlening. De toekenning van het gouden keurmerk betekent dat de zorg in Tonckenshuys goed en bovenal cliëntvriendelijk is.

Guido Slot, hoofd eenheid Tonckenshuys: “Het behoud van het gouden keurmerk is de kroon op ons werk. Met elkaar, medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en cliënten maken we van Tonckenshuys tot wat het is: een prachtig woonwijkcentrum, waar we kwalitatief hoge en cliëntgerichte zorg leveren.”