Waterpret voor bewoners Olden Kinholt › Treant Zorggroep

Waterpret voor bewoners Olden Kinholt

Geplaatst op: 11 juni 2013

Maandag 10 juni vertoefden bewoners van woonzorgcentrum Olden Kinholt op het water. Met de ‘Jan Plezier’ maakten zij een boottocht over de waterwegen rond Blokzijl. Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Nationaal Ouderenfonds.

’s Ochtends vroeg stapten bewoners, cliënten, begeleiders en vrijwilligers aan boord van de ‘Jan Plezier’ in Meppel. Met een goed humeur en koffie en gebak startten zij de dag. Om vervolgens al varend richting Blokzijl te gaan, via het Meppelerdiep, de Beulaker, de Belterwiede en het Giethoornsemeer. Op de weg terug naar huis werden Vollenhove, Genemuiden en Zwartsluis vanaf de waterkant bekeken. Activiteitenbegeleidster Susanne Feringa: “Het was een schitterende dag, de bewoners en cliënten genoten zichtbaar van het uitje. En die stralende gezichten, dat is waar we het voor doen!”
Zorgpalet stelt de wensen van haar cliënten centraal. Niet alleen hecht de woonzorgorganisatie grote waarde aan de zorg voor de bewoners en cliënten, ook aan de wensen van deze bewoners over de inrichting van hun dagelijks leven wordt zo veel mogelijk gehoor gegeven. Daarom organiseert Zorgpalet regelmatig activiteiten voor cliënten. Van boottochten tot bloemschikken en van bingo tot muziekoptredens.