‘Wat fijn als je snel en goed geholpen kan worden' › Treant Zorggroep

‘Wat fijn als je snel en goed geholpen kan worden'

Geplaatst op: 26 augustus 2019

Toen Nore van 9 aan een abces aan haar teen moest worden geholpen, kon ze heel snel terecht bij de chirurgen van Treant Zorggroep. De papa van Nore is dan ook zeer tevreden. ‘Onze dochter is ergens anders al eerder aan haar ontstoken teen geopereerd. Toen onder plaatselijke verdoving. Jammer genoeg raakte de teen weer ontstoken en ‘mocht’ Nore nog een keer onder het mes.’ 

Snel

‘Gelukkig konden we heel snel terecht op de poli chirurgie van het Refaja. Toen daar werd besloten dat Nore geopereerd moest worden, konden we voor het lichamelijk onderzoek dezelfde dag door naar de anesthesist. Want Nore wilde perse geen plaatselijke verdoving. Door haar eerdere pijnlijke ervaringen met plaatselijke verdoving in haar grote teen is ze hier inmiddels panisch voor. Deze keer kreeg ze "geen stomme spuit" en werd ze binnen twee dagen – onder algehele narcose - in Emmen geopereerd’, vertelt de vader.

Fijn

‘We komen gelukkig niet zo vaak in een ziekenhuis, maar wat is het fijn dat je door mensen geholpen wordt die merkbaar oprecht gemotiveerd zijn door snel en goed te helpen, van de medewerker bij de receptie en op de poli in Stadskanaal tot en met de verpleegafdeling in Emmen. De vervelende medische molen waar we vaak maanden in kunnen zitten van afspraak naar afspraak tot je effectief geholpen kan worden voor iets wat pijn doet en/of waar je je zorgen over maakt, werd nu gereduceerd tot dagen! Allemaal waren ze zorgzaam en gericht op mijn dochter als patiënt. Dank aan het ziekenhuis in Stadskanaal en Emmen want twee dagen later liep  ze weer en konden we op vakantie’, aldus de opgetogen vader.

Gerelateerde locaties

Gerelateerde specialismen