Vrijwilligers leggen bewoners Zorgpalet in de watten › Treant Zorggroep

Vrijwilligers leggen bewoners Zorgpalet in de watten

Geplaatst op: 15 maart 2013

Zorgpalet deed vandaag mee aan de grootste vrijwilligersactie in ons land ‘NL Doet’. Vrijwilligers maakten deze dag extra speciaal voor de bewoners van zowel woonwijkcentrum Tonckenshuys als Advies- en Behandelcentrum Weidesteyn, beide onderdeel van Zorgpalet.

In Tonckenshuys in Zuidwolde stond de dag in het teken van verwennen. De bewoners kregen een uitgebreide high tea. Ook zorgden de tientallen vrijwilligers voor diverse wellnessmomenten. Zo konden bewoners gratis naar de manicure, pedicure, kapster, masseur en voetzoolreflexoloog. Mieke van de Wiel is eerst verantwoordelijke van het Sociaal Cultureel Team van Tonckenshuys: “Het was een verwendag om niet snel te vergeten. De dag was mede mogelijk dankzij gulle bijdragen van de middenstanders uit de omgeving en natuurlijk bovenal dankzij de inzet van alle vrijwilligers. Iedereen hartelijk bedankt!”
In Advies- en Behandelcentrum Weidesteyn in Hoogeveen kwamen vrijwilligers van wijkteam De Weide langs om samen met de bewoners oud-Hollandse spelletjes te spelen.