‘Vrienden van Bethesda’ schenkt spelcomputers en tv’s › Treant Zorggroep

‘Vrienden van Bethesda’ schenkt spelcomputers en tv’s

Geplaatst op: 14 oktober 2013

De Stichting Vrienden van Ziekenhuis Bethesda heeft een gulle schenking gedaan aan zowel de afdeling Radiologie en functieonderzoeken als het Klinisch Chemisch Laboratorium. De spelcomputers en tv-schermen zorgen in de wachtkamers, zowel voor volwassenen als kinderen, voor een aangenaam verblijf.

Beide afdelingen hebben een Bubble Play Touch spelcomputer gekregen voor kinderen in de leeftijd van twee tot tien jaar. Deze spelcomputers zijn inmiddels geïnstalleerd en er wordt gretig gebruik van gemaakt door de wachtende kinderen.

Verder heeft de vriendenstichting beide afdelingen drie tv-schermen geschonken, ter afleiding voor de wachtende volwassenen. Deze schermen bieden naast tv-zenders ook ruimte voor informatie van Ziekenhuis Bethesda.

Zowel de afdeling Radiologie en Functieonderzoeken als het Klinisch Chemisch Laboratorium danken de Stichting Vrienden van Ziekenhuis Bethesda hartelijk voor de genereuze cadeaus, mede namens de patiënten in de wachtkamer.

Wilt u ook Vriend van Ziekenhuis Bethesda worden? Informatie over aanmelden vindt u hier. Of maak uw gift over op bankrekeningnummer 66.77.37.790.

Foto: André Weima