Voorlichtingsbijeenkomst over borstreconstructie › Treant Zorggroep

Voorlichtingsbijeenkomst over borstreconstructie

Geplaatst op: 19 september 2012

Het Scheper Ziekenhuis in Emmen en Borstkankervereniging Nederland (BVN), afdeling Emmen/Coevorden, organiseren op woensdag 10 oktober een voorlichtingsbijeenkomst over borstreconstructie. De voorlichting wordt gehouden in Sigrid’s Garden en is bedoeld voor (ex-)kankerpatiënten, hun naasten en andere belangstellenden.

Tijdens de bijeenkomst vertelt dr. J. Schweter, plastisch chirurg in het Scheper Ziekenhuis, over de mogelijkheden van borstreconstructie. Hij gaat onder andere in op de verschillende methoden van opereren en het resultaat na de operatie. Verder is er gelegenheid tot het stellen van vragen en tot het uitwisselen van ervaringen met lotgenoten. Ook is er schriftelijk voorlichtingsmateriaal aanwezig.

Sigrid’s Garden is een inloophuis voor kankerpatiënten en hun naasten. Zij kunnen elkaar daar in een ontspannen sfeer ontmoeten. Het inloophuis bevindt zich aan de Weerdingerstraat 252c in Emmen. De bijeenkomst start om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Koffie en thee staan klaar vanaf 19.00 uur. De toegang is gratis. Voor informatie en opgave kunnen belangstellenden contact opnemen met Mieke Kuilder, verpleegkundig specialist oncologie van het Scheper Ziekenhuis via telefoonnummer (0591) 691 374 of per e-mail via m.kuilder@sze.nl.