Vakantie vieren bij oma in een woonwijkcentrum › Treant Zorggroep

Vakantie vieren bij oma in een woonwijkcentrum

Geplaatst op: 26 juli 2019

In de vakantie logeren bij oma in een woonwijkcentrum! Hoe gezellig is dat! In De Schutse in Coevorden kan dat gewoon. Twee kleindochters hebben deze week een nachtje gelogeerd bij hun oma. Samen hebben ze het hartstikke leuk gehad. En niet alleen de kleindochters en oma genoten volop, ook de andere bewoners hadden veel plezier met de logees.

De kleinkinderen sliepen 1 nachtje in De Schutse. Toen ze met het idee op de proppen kwamen om in de vakantie een nachtje door te brengen bij oma, fleurde ze volgens haar kleindochters helemaal op. ‘Het idee alleen al dat het mocht, gaf oma een glimlach van oor tot oor. Wat een ervaring en wat hebben we met elkaar genoten. En niet alleen met elkaar, ook de medebewoners hebben genoten’, aldus de meiden.

Logeerpartijtje

Ondanks dat je in een woonwijkcentrum woont, kun je in De Schutse dus gewoon je kleinkinderen ontvangen voor een logeerpartijtje. ‘We hebben ‘s avonds lekker gekletst, elkaar gemake-upt en wat tv gekeken. De volgende ochtend samen met medebewoners  ontbeten. Ze vonden het erg leuk dat we er waren. Om 9 uur liepen we al in de stad en hebben oma goed verwend. Voor de medebewoners hebben we waterijsjes meegenomen.  ‘s Avonds hebben we als afsluiter samen pizza besteld en oma meegenomen naar de zomermarkt. Herinneringen maken, dankbaar dat dit kan in De Schutse.’

Logeren bij oma in De Schutse
Logeren bij oma in De Schutse

Gerelateerde locaties