Trouwe fans in De Horst maken kennis met spelers FC Emmen › Treant Zorggroep

Trouwe fans in De Horst maken kennis met spelers FC Emmen

Geplaatst op: 2 augustus 2018

Tradities zijn er om in stand te houden. Al sinds 1985 komen spelers van FC Emmen langs in De Horst in Emmen om zich voor te stellen aan de bewoners en hun familie. Een groot aantal bewoners zijn trouwe supporters en zitten elke thuiswedstrijd langs de lijn om hun favorieten aan te moedigen. Vandaag maakten bewoners kennis met de nieuwe selectie.

‘Als ik terugdenk aan vorig seizoen, krijg ik kippenvel’, vertelt vaste supporter Klaas Meijer. De spelers en begeleiding van FC Emmen met groot applaus ontvangen in De Horst. Klaas kreeg de eer om de spelers te feliciteren met het behalen van de eredivisie: ‘een geweldige prestatie’, aldus Klaas.

Heine Sietsma, hoofd behandeling Treant Care, heette de selectie welkom en gaf daarna het woord aan trainer Dick Lukkien. Hij bedankte de bewoners voor hun support het afgelopen seizoen: ‘we hebben een prachtig seizoen achter de rug. Alles viel op zijn plek’.

Klaas Meijer krijgt een handtekening van Tim Siekman
Klaas Meijer krijgt een handtekening van Tim Siekman
Met trainer Dick Lukkien op de foto
Met trainer Dick Lukkien op de foto

Lukkien vertrouwde de bewoners toe dat de selectie doorgaat op de ingeslagen weg. Dit belooft veel goeds. Na het voorstellen van de spelers was het tijd voor een optreden van het muzikale duo Andre de Klein en Sandra Strating en werden er handtekeningen uitgedeeld.

Handtekeningen scoren

Om alle handtekeningen te verzamelen, kregen bewoners een handtekeningenkaart en elftalposter. Ook reikten spelers de seizoenkaarten uit aan supporters van rolstoelvak negen. Bewoners kunnen niet wachten tot het begin van het nieuwe seizoen. Hoe FC Emmen het gaat doen in de Eredivisie? Klaas voorspelt: ‘ik heb er alle vertrouwen in dat FC Emmen goed gaat spelen. In de eerste wedstrijd laten we zien wat we in huis hebben: het wordt 0-3 voor ons, want we spelen uit in Den Haag. Ik durf zelfs te zeggen dat ze vier seizoenen in de eredivisie blijven spelen.’

Gerelateerde locaties