Treant zoekt leden voor een panel! › Treant Zorggroep

Treant zoekt leden voor een panel!

Treant zoekt leden voor een panel!

Geplaatst op: 23 januari 2018

Denk en praat mee over mijnTreant!

Wij vinden het heel belangrijk dat onze patiënten online toegang krijgen tot hun medisch dossier. Daarom ontwikkelen wij mijnTreant: een digitaal patiëntenportaal. Elke ziekenhuispatiënt van de Treant Zorggroep heeft eind 2019 online toegang tot zijn (medisch) dossier via mijnTreant.

Bij de ontwikkeling van dit patiëntenportaal is een gebruikerspanel essentieel!

Wij zijn daarom op zoek naar leden voor ons panel, die met frisse, positief kritische blik willen meedenken over mijnTreant en de functionaliteiten binnen het portaal:

  • In het portaal worden persoonlijke gegevens getoond, correspondentie/brieven (specialisten-, ontslag- en voortgangsbrieven), (lab)uitslagen, type implantaten (b.v. van een pacemaker of heup- of knieprothese) en medicatie-overzichten.
  • Daarnaast biedt het portaal online inzage in afspraken, inclusief aanvullende informatie die voor de voorbereiding van de afspraak relevant/belangrijk is.
  • Ook kunnen informatiefolders worden gedownload.

Met mijnTreant wordt het voor de patiënt een stuk gemakkelijker om informatie van het ziekenhuis te raadplegen en om zich goed voorbereiden op een gesprek met de dokter. Bovendien is hij/zij beter geïnformeerd over de eigen gezondheid en daardoor beter in staat om mee te denken én mee te beslissen in behandeltrajecten. 

Bent u geïnteresseerd?

Stuur dan een e-mail naar panel@treant.nl. U ontvangt zo snel mogelijk een aanmeldformulier van ons.

Wilt u meer weten of het patiëntenportaal, kijk dan op www.treant.nl/portaal. Op www.treant.nl/panel vindt u meer informatie over het panel.

Treant Zorggroep neemt deel aan het Versnellingsprogramma Informatie-uitwisseling Patiënt en Professional (VIPP) , een landelijk implementatieprogramma. Door het VIPP-programma kunnen ziekenhuizen, revalidatiecentra en categorale instellingen in drie jaar extra stappen zetten om de patiënt toegang te geven tot de eigen medische gegevens. Voor meer informatie over dit programma kunt u terecht op www.vipp-programma.nl.