Treant start inloopspreekuur voor mantelzorgers in Het Ellertsveld › Treant Zorggroep

Treant start inloopspreekuur voor mantelzorgers in Het Ellertsveld

Treant start inloopspreekuur voor mantelzorgers in Het Ellertsveld

Geplaatst op: 6 oktober 2016

In woonwijkcentrum Het Ellertsveld in Schoonoord is Treant Zorggroep gestart met een inloopspreekuur voor mantelzorgers. Wie mantelzorger is en vragen heeft over ziektebeelden, beperkingen of praktische zaken is welkom tijdens het inloopspreekuur. Ook wie informatie of advies wenst over de zorg, wet- en regelgeving of een luisterend oor nodig heeft, kan terecht in Het Ellertsveld. Als er thuiszorg nodig is, dan kan men de mantelzorger in contact brengen met een wijkverpleegkundige.

Het inloopspreekuur is elke eerste woensdagmiddag van de maand van 14.30 tot 16.30 uur in woonwijkcentrum Het Ellertsveld aan de Bonkersstraat 2 in Schoonoord. Voor meer informatie over het inloopspreekuur kan men contact opnemen met Rita Jeuring van Treant, 06 50 42 81 31.

Belangrijk
Mantelzorgers hebben een belangrijke rol in het dagelijks leven van zieke familieleden of vrienden. Treant vindt het belangrijk dat mantelzorgers die rol kunnen blijven spelen. Dit doet Treant door ondersteuning in de dagelijkse zorg te bieden en door het geven van advies, informatie en ondersteuning in de zorg daar waar nodig.

Gerelateerde locaties