Treant op Zorgkaart Nederland › Treant Zorggroep

Treant op Zorgkaart Nederland

Geplaatst op: 20 augustus 2019

Treant Zorggroep is aangesloten bij Zorgkaart Nederland. Deze onafhankelijke website van Patiëntenfederatie Nederland biedt patiënten, cliënten en bewoners de mogelijkheid om de genoten zorg en de zorgverleners te beoordelen met een rapportcijfer en een toelichting. De waarderingen op Zorgkaart Nederland geven zo een beeld van hoe de zorg individueel ervaren wordt. Dit geldt voor zowel de centra voor wonen en zorg als de ziekenhuislocaties van Treant.

In de zomer van 2019 scoren de drie ziekenhuislocaties van Treant samen een gemiddelde 8. Stadskanaal krijgt een waarderingscijfer van 8,4, op de voet gevolgd door Hoogeveen met een 8,2 en Scheper met een 7,7. Treant nodigt iedereen van harte uit om na een behandeling of bezoek een waardering op Zorgkaart Nederland te geven.

Ga naar Zorgkaart Nederland locatie Refaja

Ga naar Zorgkaart Nederland locatie Bethesda

Ga naar Zorgkaart Nederland locatie Scheper 

Ook onze zeventien locaties voor wonen en zorg in de regio's Emmen, Hoogeveen, Coevorden, Borger-Odoorn en Weiteveen krijgen mooie rapportcijfers van bewoners, cliënten en bezoekers. Dit geldt zowel voor de verpleeghuiszorg, verzorgingshuiszorg, revalidatie- en herstelzorg zorg, zorg voor mensen met psychiatrische, maatschappelijke en sociale problemen en zorg die we bij mensen thuis leveren. Bekijk de scores per locatie op de website van Zorgkaart Nederland