Treant kijkt terug op geslaagde open dag › Treant Zorggroep

Treant kijkt terug op geslaagde open dag

Geplaatst op: 18 maart 2017

Wij kijken terug op een geslaagde open dag! In de landelijke Week van Zorg en Welzijn organiseerden onze locaties voor verpleeg- en ouderenzorg en ziekenhuislocatie Bethesda diverse activiteiten. Ook gaven medewerkers op Instagram een kijkje in hun werk tijdens de nacht. Want ook in de nacht gaat de zorg gewoon door.

Vandaag openden wij de deuren tijdens de landelijke open dag. Zo'n 1500 bezoekers namen een kijkje achter de schermen van ziekenhuislocatie Bethesda in Hoogeveen. Ook woonwijkcentra Holdert en Valkenhof in Emmen, De Paasbergen in Odoorn en Het Ellertsveld in Schoonoord openden de deuren.

Er werden veel vragen gesteld over de zorg. Medewerkers van verschillende afdelingen en specialismen vertelden enthousiast over hun werkzaamheden. Kinderen konden bij de berendokter terecht om hun pop of beer beter te maken.

Eerder deze week organiseerden locaties Veltman in Weiteveen, Weidesteyn in Hoogeveen en Holtingerhof in Emmen diverse activiteiten waaronder meeloopdagen voor studenten en een open huis.

De open dag van Bethesda in beeld