Treant in uw huis-aan-huiskrant › Treant Zorggroep

Treant in uw huis-aan-huiskrant

Geplaatst op: 20 februari 2018

Elke maand vindt u Treant paginagroot in uw huis-aan-huiskrant. Op deze pagina laten we zien wat we kunnen betekenen voor de inwoners in de regio Hoogeveen-Emmen-Stadskanaal vanuit onze drie ziekenhuislocaties en zeventien centra voor wonen en zorg.

In de editie die vandaag op uw deurmat valt, leest u over zorg bij Treant voor de diabetische voet, de landelijke Week van Zorg en Welzijn waar ook Treant volop aan meedoet én over gezellig samen koffiedrinken in een aantal Emmer woonwijkcentra, oftewel: Gouden Koffie.

In de agenda ziet u welke activiteiten we op de diverse locaties de komende maand organiseren. Bijvoorbeeld tijdens de Week van Zorg en Welzijn van 12 tot en met 17 maart. Dan bent u namelijk van harte welkom bij de open dag in ziekenhuislocatie Scheper in Emmen, waar die dag ook een Meet & Greet is voor leerlingen van omliggende scholen voor voortgezet onderwijs. Ook kunt u die week een kijkje nemen tijdens diverse open dagen en activiteiten bij woonwijkcentra Holdert, Holtingerhof, Valkenhof en Zuidermarke in Emmen, De Paasbergen in Odoorn en De Schutse in Coevorden.