Treant in uw huis-aan-huiskrant › Treant Zorggroep

Treant in uw huis-aan-huiskrant

Geplaatst op: 25 september 2018

Elke maand vindt u Treant paginagroot in uw huis-aan-huiskrant. Op deze pagina laten we zien wat we kunnen betekenen voor de inwoners in de regio Hoogeveen-Emmen-Stadskanaal vanuit onze drie ziekenhuislocaties en zeventien centra voor wonen en zorg.

In de editie die deze week op uw deurmat valt, leest u - in het kader van oktober-borstkankermaand - het verhaal van Irma Kohl (36). Zij vertelt over het moment dat ze de diagnose borstkanker kreeg en haar behandeling in het Mammacentrum van Treant.

Els Helmers, geriatriefysiotherapeut, vertelt over het beweegrecept voor oudere patiënten. En er is aandacht voor de beweegactiviteiten voor de (wijk)bewoners van onze centra voor wonen en zorg.  

Tot slot leest u op welke ziekenhuislocatie van Treant u waar terecht kunt voor zorg rondom kindergeneeskunde en verloskunde.

In de agenda ziet u welke activiteiten er de komende tijd op onze locaties worden georganiseerd, zoals de informatiemarkt over gezond ouder worden in Bethesda en Scheper op 5 oktober in het kader van Nationale Ouderendag.