Treant en Ouwendijk Fysiotherapie bundelen de krachten in Odoorn › Treant Zorggroep

Treant en Ouwendijk Fysiotherapie bundelen de krachten in Odoorn

Geplaatst op: 4 januari 2016

In woonwijkcentrum De Paasbergen in Odoorn, onderdeel van Treant Zorggroep, bundelen de fysiotherapeuten van Treant en Ouwendijk Fysiotherapie de krachten. Samen bieden zij sinds kort fysiotherapie aan bewoners van De Paasbergen en inwoners van Odoorn en omgeving.

Ouwendijk heeft praktijken in Exloo, Valthe, Valthermond en Tweede Exloërmond. De locatie in De Paasbergen biedt Ouwendijk de mogelijkheid om ook in Odoorn fysiotherapie te bieden. De fysiotherapeuten van Treant zijn gespecialiseerd in het behandelen van ouderen met complexe klachten en werken met verschillende disciplines samen. Door de samenwerking tussen Treant en Ouwendijk kunnen bewoners van de Paasbergen en de inwoners van Odoorn en omgeving de best passende fysiotherapeutische zorg krijgen.

Over waar de cliënt het beste zijn of haar behandeling kan krijgen, wordt geadviseerd door Ouwendijk Fysiotherapie. Daarbij maakt het niet uit of de cliënt in of buiten De Paasbergen woont. Wel is afgesproken dat wanneer een cliënt in aanmerking komt voor geriatrische fysiotherapie, de cliënt wordt behandeld door fysiotherapeuten van Treant. Die hebben namelijk kennis van de complexe zorg en de daarbij passende behandeling. Ook worden cliënten met een verpleeghuisindicatie altijd door de fysiotherapeuten van Treant in De Paasbergen behandeld.

De samenwerking is tot stand gekomen met instemming van huisartsen Derksen en Engelsman. Zij verhuizen binnenkort met hun praktijk naar De Paasbergen.