Treant Care visualiseert zorg voor ouderen › Treant Zorggroep

Treant Care visualiseert zorg voor ouderen

Geplaatst op: 14 december 2017

Bij Treant Zorggroep verlenen we op zeventien locaties langdurige zorg aan bewoners; dit onderdeel noemen we de care. Voor deze zorg denken we na over de toekomst. We hebben daarom afgelopen jaar samen gewerkt aan een strategiedocument die ons helpt de kwaliteit van de langdurige zorg voor bewoners in onze regio goed te houden. Nu en in de toekomst.

We beschrijven en laten zien voor wie Treant Care er is en welke behoeften van bewoners en cliënten we vervullen. Het eigen leven van de bewoner is het voor Treant Care het uitgangspunt. Wij gaan tot het uiterste om  het mogelijk te maken dat bewoners hun eigen leven blijven leven wanneer zij zorg nodig hebben. In samenwerking met de ziekenhuislocaties van Treant is specialistische behandeling altijd dichtbij. Behandeling en zorg leveren we op drie manieren: in en rondom onze woonwijkcentra, in onze expertisecentra Weidesteyn in Hoogeveen en De Horst in Emmen en in een beschermde woonvorm Veltman in Weiteveen. 

Bij Treant Care verblijven verschillende bewonersgroepen. Dit zijn de mensen voor wie Treant Care er is. Zij krijgen een gezicht en vertellen over het wonen en kort verblijven bij Treant Care.

  • Lees de ervaring van Gerda die sinds kort bij Treant Care woont
  • Jannie vertelt over haar revalidatie
  • Lees wat Harm prettig vindt bij Treant Care
  • Annie vertelt hoe zij en haar man Piet bij Treant Care zijn terecht gekomen
  • De dochter van Zwaantje vertelt over haar contact met Treant Care
  • Lees wat Treant Care voor Bob betekent


Bekijk de poster (pdf) en lees de strategie (pdf).