Treant Care bewaart het lekkerst voor het laatst › Treant Zorggroep

Treant Care bewaart het lekkerst voor het laatst

Geplaatst op: 16 november 2017

De bewoners van de zeventien woonwijkcentra van Treant kunnen maar beter niet te veel eten voor het toetje op tafel staat. De koks van Treant wonnen vandaag namelijk de prijs voor het allerlekkerste dessert van de zorg 2017. Naast eer en eeuwige roem krijgen bewoners, vrijwilligers en medewerkers van Treant samen duizend euro om de prestatie te vieren.

“Wat ben ik ongelofelijk trots op de Treant-koks die onze bewoners iedere dag weer een vers, gezond en lekker eten voorschotelen”, aldus bestuursvoorzitter Carla van de Wiel. “De maaltijd, en dan zeker het toetje, is voor veel bewoners een hoogtepunt van de dag. Daarom ben ik extra trots op onze prestatie”.

Koks

Koks Annie IJken, Geert Vos en Roelof de Leeuw zetten zich dagelijks met hart en ziel in om de bewoners van Treant de lekkerste gerechten voor te schotelen. “Geweldig dat we nu een jaar lang de felbegeerde titel ‘Beste toetje van de zorg’ mogen dragen”, vertelt Roelof de Leeuw. “Al vier keer eerder deden we mee. Vanavond winnen we de gouden dessertlepel. Geweldig!”.

Het winnende dessert

Een laagje blanke vla, een laag smoothie perzik/banaan, een laag smoothie appel/spinazie en een laag van aardbei smoothie. Deze fruit trio mix van Treant Care is hét winnende dessert in de kookwedstrijd ‘Beste menu van de zorg 2017’. Ook werd Treant Care tweede in de strijd om de eretitel ‘Beste menu van de zorg 2017’. De bewoners van de zeventien woonwijkcentra van Treant kunnen zich verheugen op dit menu. Het zal in 2017 zeker af en toe voorbijkomen.