Telefoongids vermeldt onjuist telefoonnummer Scheper Ziekenhuis › Treant Zorggroep

Telefoongids vermeldt onjuist telefoonnummer Scheper Ziekenhuis

Geplaatst op: 28 augustus 2013

In de nieuwe papieren telefoongids (nr. 30, Emmen/Coevorden) staat een onjuist telefoonnummer van het Scheper Ziekenhuis. De Telefoongids (DTG) heeft in gids nr. 30 die 29 augustus uitkomt, een foutief telefoonnummer geplaatst. Bij het ziekenhuis staat het nummer van woonzorgcentrum Holtingerhof in Emmen (onderdeel van Leveste Care) vermeld. Het correcte nummer van het Scheper Ziekenhuis is (0591) 691 911. Voor afspraken kan gebeld worden met telefoonnummer (0591) 691 111.

Het foutieve telefoonnummer kon in de papieren versie niet meer worden hersteld. Op de digitale telefoongids en bij Nummerinformatiedienst 1888 is het nummer wel aangepast. Het komende jaar verbindt Holtingerhof bellers voor het ziekenhuis door naar het Scheper Ziekenhuis. Aangezien het Scheper Ziekenhuis en Leveste Care onderdeel uitmaken van Zorggroep Leveste Middenveld, is de doorverbinding onderling geregeld.

Mensen die het telefoonnummer van het Scheper Ziekenhuis uit de papieren telefoongids bellen, krijgen tijdens kantooruren (8.00 – 18.00 uur) de Centrale Cliënten Service van Leveste Care aan de lijn. Zij kunnen de beller rechtstreeks doorverbinden naar het Scheper Ziekenhuis. Buiten kantoortijden verbindt de dienstdoend/verantwoordelijk coördinator de telefoon door. Met deze oplossing verwachten het Scheper Ziekenhuis en Holtingerhof de telefonische bereikbaarheid van beide organisaties voor hun cliënten, patiënten, bezoekers en relaties te garanderen.