‘t Daghuys viert 25-jarig bestaan met feestelijke high tea › Treant Zorggroep

‘t Daghuys viert 25-jarig bestaan met feestelijke high tea

Geplaatst op: 4 april 2014

Samen verschillende soorten thee drinken en vooral veel lekkere brownies, scones en sandwiches eten: op woensdag 2 en donderdag 3 april genoten de cliënten van ‘t Daghuys in Zuidwolde, onderdeel van woonwijkcentrum Tonckenshuys (Zorgpalet), van een feestelijke high tea. Vandaag bestaat ‘t Daghuys namelijk precies 25 jaar.

“Het waren twee heel gezellige middagen”, aldus Geesje Oldengarm, woonbegeleider zorg in ‘t Daghuys. “We hebben lekker genoten van de heerlijke thee en hapjes. De tafel was mooi versierd met een kleed, bloemen en Engels porselein. Naast de high tea hebben we samen spelletjes gespeeld en gezongen. De cliënten vonden dat we wel vaker een feestje mogen vieren!” Vanavond worden de vrijwilligers van ‘t Daghuys in het zonnetje gezet. Zij gaan samen met de medewerkers uit eten in Zuidwolde.

‘t Daghuys biedt overdag zorg en begeleiding aan oudere mensen die zelfstandig wonen, maar door een lichamelijke of geestelijke beperking niet alles zelf meer kunnen. Zodat ze zich fijner voelen en het leven beter aankunnen.