Stichting Vrienden van Bethesda schenkt Mammacentrum roze badjassen › Treant Zorggroep

Stichting Vrienden van Bethesda schenkt Mammacentrum roze badjassen

Geplaatst op: 20 november 2017

Op woensdag 15 november namen medewerkers van het Mammacentrum van Treant Zorggroep roze badjassen en omslagdoeken in ontvangst van de Stichting Vrienden van Bethesda.

De heer Marius Breukink, secretaris van de Stichting Vrienden van Bethesda, overhandigde de badjassen en omslagdoeken aan oncologisch chirurg Machteld van den Aardweg. ‘We zijn ontzettend blij met deze gift van de vriendenstichting. Tijdens de eendagsdiagnostiek moeten patiënten soms even wachten tussen de borstfoto en de echo. Door hen dan een badjas of omslagdoek te kunnen aanbieden, hopen we dit wachten iets aangenamer te kunnen maken.’

Stichting Vrienden van Bethesda
Stichting Vrienden van Bethesda werft gelden via giften, donaties en speciale acties. De opbrengst komt ten goede aan projecten die het verblijf van patiënten en bezoekers in ziekenhuislocatie Bethesda veraangenamen.
Meer informatie over de stichting.

Mammacentrum
Het Mammacentrum van Treant Zorggroep is hét borstkankercentrum van Noord-Nederland als gaat om eendagsdiagnostiek, state-of-the-art behandelmethoden én persoonlijke aandacht. Patiënten kunnen na verwijzing elke werkdag terecht.

Mr. Marius Breukink overhandigt de roze badjassen aan oncologisch chirurg Machteld van den Aardweg.
Mr. Marius Breukink overhandigt de roze badjassen aan oncologisch chirurg Machteld van den Aardweg.