Stapel cadeaus voor kinderafdeling Bethesda › Treant Zorggroep

Stapel cadeaus voor kinderafdeling Bethesda

Geplaatst op: 12 november 2014

De kinder- en jongerenafdeling van Ziekenhuis Bethesda heeft van Van Daatselaar Assurantiën in Hoogeveen een bijzondere gift gekregen. Dinsdag 11 november overhandigden de beide eigenaren van het assurantiekantoor, Peter Kip en Peter Staaks, namelijk cadeaus met een waarde van tweeduizend euro voor de kinderen en jongeren die verblijven in Bethesda.

Onder meer de goede zorg die de kinderen op de afdeling krijgen, hebben de eigenaren doen besluiten een actie op te zetten voor de kinder- en jongerenafdeling. Een actie waarmee ze een glimlach op het gezicht van een kind willen krijgen.

Tijdens de opening van het nieuwe kantoor van Van Daatselaar Assurantiën aan het Beukemaplein in Hoogeveen werd genodigden gevraagd geen cadeaus te geven, maar een donatie te doen voor de kinderen en jongeren die verblijven in Bethesda. Het totaalbedrag heeft Van Daatselaar aangevuld tot tweeduizend euro om allerlei cadeaus te kopen voor gebruik op de kinder- en jongerenafdeling. De medewerkers van Bethesda hebben hiervoor een wensenlijst opgegeven. Het resultaat tijdens de overhandiging op 11 november was een enorme stapel cadeaus: van duplo tot een tablet en van spelletjes tot knutselmateriaal.