Selkersgoorn viert mijlpaal met waterfontein voor bewoners › Treant Zorggroep

Selkersgoorn viert mijlpaal met waterfontein voor bewoners

Geplaatst op: 8 november 2018

Het was donderdag 8 november volle bak in woonwijkcentrum Selkersgoorn in Dalen, want het bestond vijfentwintig jaar. Deze mijlpaal werd gevierd met de onthulling van een cadeau dat namens de cliëntenraad van Treant en bewoners van Selkersgoorn werd aangeboden.

Vijfentwintig jaar geleden was mevrouw Mortel de eerste bewoonster van Selkersgoorn. Vanaf het eerste uur kreeg ze hier zorg van medewerksters Jantiena Brink en Agaath Jansen. ‘Vroeger was het wat anders allemaal, hé Jantiena’, zegt mevrouw Mortel. ‘We hebben steeds meer zorg nodig. Daarvoor zitten we gelukkig goed in Selkersgoorn’. De drie dames onthulden samen het cadeau: een cheque voor de aanschaf van een waterfontein voor op het terras van Selkersgoorn.

De fontein – een wens van velen- komt te staan op de plek waar veel (wijk)bewoners, naasten en vrijwilligers elkaar vaak ontmoeten; namelijk het terras aan de voorzijde van Selkersgoorn . Het terras krijg binnenkort een opknapbeurt en de fontein krijgt een mooi plekje.

Tot en met zaterdag 10 november zijn er nog meer feestelijke activiteiten voor bewoners in Selkersgoorn om het jubileum te vieren. Op zaterdag 10 november sluiten we de feestelijkheden af met een gezellige ‘doe-, kijk- en creamarkt met diverse workshops. Iedereen is van 14.30 – 17.00 uur van harte welkom op de markt.

Gerelateerde locaties