Scheper Ziekenhuis past bezoektijden aan › Treant Zorggroep

Scheper Ziekenhuis past bezoektijden aan

Geplaatst op: 22 augustus 2013

Met ingang van 2 september 2013 past het Scheper Ziekenhuis de bezoektijden aan. Nieuw is een bezoekmoment op zondagochtend. De huidige dagelijkse bezoekmomenten blijven van toepassing, maar duren een halfuur korter.

De bezoektijden voor de verpleegafdelingen zijn per 2 september als volgt:

  • Dagelijks van 13.30 tot 14.30 uur en van 18.00 tot 19.30 uur
  • Op zondag van 11.00 tot 11.45 uur

Voor een aantal afdelingen geldt een uitzondering, zoals de afdeling Geriatrie (ouderengeneeskunde) en de kinderafdeling. Kijk voor een totaaloverzicht op www.scheperziekenhuis.nl.

Zieke mensen hebben behoefte aan rust. De aangepaste bezoektijden op de verpleegafdelingen zorgen voor een rustiger dagritme. Dat komt het herstel van de patiënt ten goede. Bijkomend voordeel is dat medewerkers van het ziekenhuis meer tijd hebben voor de zorg voor de patiënt. Uiteraard zijn bezoekers altijd welkom in het Scheper Ziekenhuis. Als hun toestand het toelaat, kunnen patiënten hun bezoek buiten de bezoektijden elders in het ziekenhuis ontvangen. Bijvoorbeeld in het atrium, de centrale ontmoetingsplek van het ziekenhuis.

Ziekenhuisplanner
Een goede ondersteuning voor het regelen van bezoek bij een patiënt, is de website ziekenhuisplanner. Het Scheper Ziekenhuis is partner van ziekenhuisplanner.nl. Met behulp van deze gratis website kunnen familie, vrienden en kennissen de ziekenhuisopname van een bekende volgen. Ziekenhuisplanner.nl helpt bij het plannen van bezoek en het informeren van familieleden over de status van de patiënt in het ziekenhuis.