Samen aan tafel in Holdert › Treant Zorggroep

Samen aan tafel in Holdert

Geplaatst op: 4 februari 2015

Inwoners van Emmen-Centrum kunnen voortaan elke maandag voor een klein bedrag een hapje eten bij de eetkamer in woonwijkcentrum Holdert, onderdeel van Treant Zorggroep. Met de eetkamer wil het woonwijkcentrum in de buurt een gezellige ontmoetingsplaats creëren waar mensen met elkaar kunnen eten.

In het sfeervolle Restaurant Boulevard in Holdert kan men elke maandag van 17.00 tot 18.30 aanschuiven voor een dinerbuffet met een kop koffie ter afsluiting. De kosten bedragen € 5,60. Wie een driegangenmenu wenst, betaalt € 6,85. Reserveren voor de eetkamer is gewenst. Dat kan telefonisch via 0591 22 86 86 of per e-mail: receptie.holdert@levestecare.nl. Ook kan men de maaltijd meenemen naar huis. Het adres van Holdert is Hondsrugweg 101 in Emmen.

Ontmoetingsplek
Restaurant Boulevard is elke dag geopend van 8.00 tot 18.30 uur. Men kan er terecht voor ontbijt, thee of koffie, lunch en diner. Of om de krant te lezen, een praatje te maken of een spelletje te spelen. Het restaurant van Holdert is een ontmoetingsplek voor bewoners en omwonenden.

Gastvrij
Het gezamenlijke diner op maandag past in het streven van Treant Zorggroep om zorg te combineren met woon- en wijkfuncties. Niet voor niets heeft Holdert in 2014 de Gastvrijheidszorg Award gewonnen in de rubriek Verpleging & Verzorging. Daarmee mag Holdert zich een jaar lang meest gastvrije woonzorgcentrum van Nederland noemen. Het geeft aan dat de medewerkers van Holdert erin slagen om bewoners en gasten gastvrij en prettig te onthalen en benaderen.