Restaurant De Paasbergen nu ook in het weekend open › Treant Zorggroep

Restaurant De Paasbergen nu ook in het weekend open

Geplaatst op: 27 maart 2014

Het restaurant van woonzorgcentrum De Paasbergen in Odoorn, onderdeel van Leveste Care, is nu ook in het weekend geopend. Sinds kort kunnen bewoners en familieleden niet alleen doordeweeks, maar ook in het weekend terecht in restaurant De Wenakker. Ook 55+’ers uit Odoorn en omgeving zijn vanaf 12.30 uur tot circa 14.00 uur welkom voor een warme maaltijd.

De verruiming van de openingstijden is volgens facilitair coördinator van De Paasbergen Jackelien Kamps, belangrijk voor de bewoners. “Zij kunnen nu ook in het weekend samen met hun familie eten. Zien eten, doet eten. Bovendien zorgt de komst van de 55+’ers uit de omgeving ook voor veel gezelligheid. Onze bewoners krijgen contact met de mensen buitenshuis. En andersom maken ouderen uit Odoorn en omgeving kennis met ons centrum.”

Aanmelding
De Wenakker biedt ruimte aan circa zestig gasten, dagelijks kan men hier van 10.00 tot 18.00 uur terecht voor een gratis kop koffie of thee. Behalve een warme maaltijd zijn er ook verschillende drankjes te verkrijgen. Aanmelding voor de warme maaltijd voor 55+’ers uit Odoorn en omgeving is wenselijk. Dit kan via de receptie: telefoon (0591) 51 91 91 (op werkdagen tot 12.30 uur bereikbaar) of paasbergen.receptie@levestecare.nl.

Ontmoetingsplaats
Het restaurant van De Paasbergen is een ontmoetingsplaats voor cliënten en omwonenden. Dit past in het streven van Leveste Care om zorg te combineren met woon- en wijkfuncties. Dat helpt ouderen bij het langer zelfstandig kunnen wonen en heeft een laagdrempelig effect op de komst van wijkbewoners naar de woonzorgcentra van Leveste Care.