PREZO gouden keurmerk voor Weidesteyn en Olden Kinholt › Treant Zorggroep

PREZO gouden keurmerk voor Weidesteyn en Olden Kinholt

Geplaatst op: 4 juli 2013

De zorg in Advies- en Behandelcentrum Weidesteyn en woonzorgcentrum Olden Kinholt in Hoogeveen, beide onderdeel van Zorgpalet, is bekroond met het PREZO gouden keurmerk. De keurmerken werden woensdag 3 juli op feestelijke wijze uitgereikt.

De zorg in woonwijkcentrum Tonckenshuys in Zuidwolde was al eerder bekroond met het PREZO gouden keurmerk. Vorig jaar mochten zij als eerste huis in Drenthe het goud in ontvangst nemen.

Trots
Belinda Kramer, directeur van Zorpalet is trots: “Het behaalde goud is een groot compliment. Voor het keurmerk zijn we getoetst op de kwaliteit die we als medewerkers, vrijwilligers en organisatie leveren. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de deskundigheid van onze medewerkers, het regelmatig bespreken van het Zorgleefplan met de cliënt en het activiteitenaanbod. Het keurmerk maakt duidelijk dat bewoners en cliënten bij ons kwalitatief hoogwaardige en persoonlijke zorg ontvangen.”

Na het in ontvangst nemen van de keurmerken was het tijd voor feest. In Olden Kinholt ging dit gepaard met koffie en gebak en een chinees buffet. In Weidesteyn genoten bewoners, cliënten, medewerkers en vrijwilligers van vrolijke muziek en heerlijke hapjes en drankjes.

PREZO gouden keurmerk
PREZO staat voor PREstaties in de ZOrg en stelt de cliënt centraal bij alle activiteiten die de medewerkers ondernemen tijdens de uitvoering van hun zorg- en dienstverlening. De toekenning van het gouden keurmerk betekent dat de zorg in Weidesteyn, Olden Kinholt en Tonckenshuys goed en bovenal cliëntvriendelijk is.