PREZO gouden keurmerk Leveste Care › Treant Zorggroep

PREZO gouden keurmerk Leveste Care

Geplaatst op: 12 mei 2014

De woonzorgcentra van Leveste Care zijn bekroond met het PREZO gouden keurmerk. De keurmerken werden op maandag 12 mei, tijdens de Dag van de Zorg, op feestelijke wijze uitgereikt aan cliënten en medewerkers van de diverse locaties. Leveste Care ontvangt het gouden keurmerk zowel voor de zorg binnen (intramuraal) als buiten de muren van de woonzorgcentra (zorg aan huis).

Om het keurmerk te verkrijgen is Leveste Care getoetst op de kwaliteit die medewerkers, vrijwilligers en de organisatie als geheel leveren. Hierbij wordt gekeken naar 49 prestaties, zoals deskundigheid van medewerkers, veiligheid, het zorgleefplan en het activiteitenaanbod. Ook organisatorische zaken als strategie en beleid worden getoetst. Daarnaast zijn de ervaringen van cliënten een belangrijke graadmeter. Het gouden keurmerk maakt duidelijk dat de cliënten bij Leveste Care kwalitatief hoogwaardige en persoonlijke zorg, behandeling en services ontvangen.

PREZO gouden keurmerk
PREZO staat voor PREstaties in de ZOrg en stelt de cliënt centraal bij alle activiteiten die de medewerkers ondernemen tijdens de uitvoering van hun zorg- en dienstverlening. De toekenning van het gouden keurmerk betekent dat de zorg bij Leveste Care goed en vooral cliëntvriendelijk is.

Leveste Care
Leveste Care is een organisatie op het gebied van wonen, welzijn, zorg en behandeling voor ouderen en chronisch zieken. Leveste Care levert hoogwaardige persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en behandeling bij mensen thuis en in woonzorgcentra in de gemeenten Emmen, Coevorden en Borger-Odoorn. Leveste Care neemt de zorg uit handen, maar de cliënt heeft de regie.

Fotobijschrift: De woonzorgcentra van Leveste Care zijn bekroond met het PREZO gouden keurmerk.

[Foto: © André Weima Fotografie]