Poli neurologie Bethesda feestelijk geopend › Treant Zorggroep

Poli neurologie Bethesda feestelijk geopend

Geplaatst op: 3 september 2015

Op 2 september opende op ziekenhuislocatie Bethesda, onderdeel van Treant Zorggroep, de nieuwe polikliniek Neurologie en afdeling Klinische Neurofysiologie. In het vervolg kunnen patiënten terecht op een prachtige nieuwe poli via route 69 op de derde verdieping.

Leidinggevende Gert Voogt geeft aan dat de nieuwe polikliniek voordelen oplevert voor patiënten: ‘Voorheen was de poli en KNF verdeeld over drie plekken in het gebouw. Dat was voor de patiënten én medewerkers niet altijd even praktisch. Op deze nieuwe poli werken neurologen en neurochirurgen samen met verschillende verpleegkundigen. Deze samenwerking komt ten goede aan de zorg voor onze patiënten.’                                                                                                                 

Op de afdeling of polikliniek neurologie kunnen patiënten terecht met ziektes aan het spierstelsel of zenuwstelsel. Neurologen behandelen hier patiënten met hoofdpijn, duizeligheid, rugpijn of verlammingsverschijnselen. Veel voorkomende aandoeningen zijn CVA (ook wel beroerte genoemd), epilepsie, multiple sclerose, de ziekte van Parkinson, dementie en hersentumoren.