Parkeren naast Bilderdijk met vergunning › Treant Zorggroep

Parkeren naast Bilderdijk met vergunning

Geplaatst op: 11 november 2015

De gemeente heeft Treant Zorggroep laten weten dat voor het parkeren aan de Genestetlaan in Hoogeveen (naast Bilderdijk) een vergunning nodig is. Het behoort namelijk tot de vergunningzone van het centrum van Hoogeveen. Dit betekent dat u van maandag t/m zaterdag van 9.00-18.00 uur (en op de vrijdagavond) alleen met een geldige parkeervergunning mag parkeren naast Bilderdijk. Buiten de genoemde tijden en op zondag mag iedereen gratis en onbeperkt parkeren.

Bezoekers van Bilderdijk kunnen, conform het parkeerbeleid, parkeervergunningen (bezoekerskaarten) aanschaffen voor het parkeren op de Genestetlaan als het parkeerterrein bij Bilderdijk vol is. Parkeervergunningen zijn te verkrijgen bij de gemeente Hoogeveen. Mensen kunnen ook de auto parkeren op het Bilderdijkplein en daar de parkeerautomaat gebruiken.

De parkeerplaatsen op het eigen terrein van Bilderdijk vallen niet onder de vergunningzone en zijn gratis. Dit betekent wel dat de druk op die parkeermogelijkheden groter wordt omdat men voor de Genestetlaan een vergunning nodig heeft. We houden dit in de gaten. Ook wijzen we mensen die parkeren op ons terrein en niet voor Bilderdijk komen, er op dat parkeren hier niet is toegestaan.

Gerelateerde locaties