Nationale Pannenkoekdag bij Treant brengt jong en oud samen › Treant Zorggroep

Nationale Pannenkoekdag bij Treant brengt jong en oud samen

Geplaatst op: 16 maart 2018

Vandaag is het Nationale Pannenkoekdag: de dag waarop basisschoolleerlingen in het hele land pannenkoeken bakken voor ouderen in de buurt. Bewoners van locaties voor wonen en zorg van Treant Zorggroep smullen vandaag ook van zelfgebakken pannenkoeken.

Zo krijgen bewoners van locatie Valkenhof in Emmen bezoek van leerlingen van de OBS De Lisdodde uit Emmen. Dit op initiatief van maaltijdenleverancier Distrivers.

In de ochtend speelden bewoners samen met de leerlingen van groep zeven Oud Hollandsche spelletjes. Ondertussen werd restaurant De Brink in Valkenhof versierd en werd het pannenkoekenbeslag klaargemaakt. Treant kok Annie Ijken hielp leerlingen bij het pannenkoeken bakken. Vooraf was er soep en vanaf 12.30 uur was het tijd om de eerste pannenkoeken te serveren. Niet alleen locatie Valkenhof deed mee aan Nationale Pannenkoekdag.

Valkenhof in Emmen
Valkenhof in Emmen
Oud Hollansche spelletjes Valkenhof in Emmen
Oud Hollansche spelletjes Valkenhof in Emmen
De Horst in Emmen
De Horst in Emmen
Olden Kinholt in Hoogeveen
Olden Kinholt in Hoogeveen
De Schutse in Coevorden
De Schutse in Coevorden

Ook bij locaties voor wonen en zorg De Schutse in Coevorden, Olden Kinholt in Hoogeveen, De Horst en Holtingerhof in Emmen en Tonckenhuys in Zuidwolde kregen bewoners heerlijke pannenkoeken voorgeschoteld van basisschoolleerlingen.