Medisch specialist? Dan hebben we je nodig bij Treant! › Treant Zorggroep

Medisch specialist? Dan hebben we je nodig bij Treant!

Geplaatst op: 8 december 2017

Heb jij oprecht hart voor de zorg en ben je een aanpakker? Dan kunnen wij jou bij Treant Zorggroep goed gebruiken! Want patiënten en bewoners in ons Drents-Groningse verzorgingsgebied hebben recht op goede en veilige zorg. Zo dicht bij huis als mogelijk. En daarom hebben we jou nodig. Heel erg hard nodig.

We merken namelijk dat het steeds moeilijker wordt om goede specialisten, zoals kinderartsen, SEH-artsen, oogartsen, oncologen, reumatologen en geriaters te enthousiasmeren voor een baan in Noord-Nederland. En dat terwijl het hier fantastisch wonen is! Ruim, rustig en groen.

Wij bieden
Heel veel. Treant Zorggroep is met drie ziekenhuislocaties en 17 centra voor wonen en zorg de grootste zorgverlener in onze regio. Met onder andere een spiksplinternieuwe Spoedeisende hulp, state-of-the-art borstkankerzorg in ons Mammacentrum, prijswinnende kinderafdelingen, een grote oogheelkundige doelgroep en - vanwege de combinatie van de cure én care-zorg die Treant levert – grote ontwikkelkansen op het gebied van ouderenzorg.

Bij Treant profiteer je van de kleinschaligheid van onze locaties én de grootte en veelzijdigheid van Treant als geheel: variatie in je dagelijks werk, ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke aandacht voor onze patiënten, bewoners en hun naasten.

Nieuwsgierig?
Goed zo! Kom eens een weekend langs! Om een dag met onze zorgverleners mee te kijken én de regio te verkennen. Wij organiseren dat graag voor je. Je kunt onze afdeling Personeel, Organisatie & Opleidingen bereiken via 0591 65 56 56 of secretariaatpeno@treant.nl. Ook ondersteunen we jouw (eventuele) partner bij het vinden van werk in de regio. Bij Treant of daarbuiten. Direct solliciteren? Neem een kijkje op onze vacaturepagina. Je bent van harte welkom!