Markten bij Weidesteyn en Olden Kinholt op zaterdag 25 oktober › Treant Zorggroep

Markten bij Weidesteyn en Olden Kinholt op zaterdag 25 oktober

Geplaatst op: 2 oktober 2014

Op zaterdag 25 oktober organiseren woonzorgcentrum Olden Kinholt en advies- en behandelcentrum Weidesteyn in Hoogeveen, beide onderdeel van Zorgpalet, een rommelmarkt en herfstmarkt op hun locaties. Iedereen is van harte welkom!

Rommelmarkt in Olden Kinholt
Woonzorgcentrum Olden Kinholt in Hoogeveen organiseert op zaterdag 25 oktober van 9.00 tot 14.00 uur een rommelmarkt. Tijdens de rommelmarkt worden allerlei tweedehands artikelen aangeboden. Ook kunnen bezoekers genieten van zelfgebakken 'knieperties'. Er is een enveloppenspel, waarmee leuke prijzen zijn te winnen. Ook is er (bij mooi weer) een springkussen voor de kinderen. De opbrengst van de rommelmarkt wordt besteed aan de aanleg van een belevingstuin bij Olden Kinholt.
Locatie: woonzorgcentrum Olden Kinholt, Kemperstraat 2 in Hoogeveen.

Herfstmarkt in Weidesteyn
Zaterdagmiddag 25 oktober is er van 12.00 tot 16.00 uur in advies- en behandelcentrum Weidesteyn een herfstmarkt. Tijdens de herfstmarkt zijn allerhande artikelen te koop, zoals herfststukken, tassen, lampen, sieraden en kaarten. Op het terras kan genoten worden van een kopje koffie of thee met een versgebakken wafel of ‘kniepertie’. Een accordeonist zorgt voor de muzikale noot. Ook is er een rad van fortuin. Met de opbrengst van de herfstmarkt wordt een braintrainer aangeschaft. Dit is een gebruiksvriendelijke spelcomputer waarmee ouderen hun geheugen activeren.
Locatie: advies- en behandelcentrum Weidesteyn, Dr.G.H. Amshoffweg 4 in Hoogeveen.