Marcel Kuin nieuwe bestuurder ZLM › Treant Zorggroep

Marcel Kuin nieuwe bestuurder ZLM

Geplaatst op: 1 juli 2013

De Raad van Toezicht van Zorggroep Leveste Middenveld (ZLM) heeft Marcel Kuin per 1 oktober 2013 benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van de zorggroep. Hij vult daarmee de vacature in die ontstaan is na het vertrek van Kees Donkervoort. De heer Kuin is een zeer ervaren bestuurder in de zorg. Hij is op dit moment lid van de Raad van Bestuur van Rijnland Zorggroep.

Kuin heeft een bedrijfskundige achtergrond en vervulde in zijn loopbaan diverse management- en bestuursfuncties in de zorg en bij zorggerelateerde organisaties. Zo was hij onder andere werkzaam bij een ziekenhuis, een ouderenzorgorganisatie en een zorgverzekeraar. Marcel Kuin: “Met deze overstap kan ik mijn kennis en ervaring in de branche inzetten en op die manier een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van Zorggroep Leveste Middenveld. De combinatie cure en care spreekt mij aan en ik zie het dan ook als een uitdaging deze samenwerking de komende jaren verder te versterken.”

De Raad van Toezicht is verheugd dat de heer Kuin bereid is zich aan ZLM te verbinden. Met zijn veelzijdige werkervaring is Kuin een waardevolle aanvulling voor ZLM.