Longartsen Treant ambassadeurs SamenLoop voor Hoop Zweeloo › Treant Zorggroep

Longartsen Treant ambassadeurs SamenLoop voor Hoop Zweeloo

Geplaatst op: 14 augustus 2017

Treant longartsen Steven Rutgers en Martin de Ruiter zijn ambassadeurs van de SamenLoop voor Hoop in Zweeloo op 7 en 8 oktober. “Beroepsmatig doe ik dagelijks mijn best om de mensen met longkanker te helpen. Maar ik wil een stap extra doen, nét even meer doen”, vertelt Steven. “Ik hoop als ambassadeur voor de SamenLoop voor Hoop bij te kunnen dragen aan het welzijn van mensen met kanker, en de mensen om hen heen.” Martin vult aan: ”In deze maatschappij lijken we te vergeten dat gezondheid een gift is; dat je blij mag zijn dat je gezond bent. Veel gezondheidsproblemen hebben net als vroeger te maken met pech. Als ambassadeur voor de SamenLoop voor Hoop hoop ik dit uit te kunnen dragen.”

Loopt u al mee met de SamenLoop voor Hoop?

De SamenLoop voor Hoop bestaat uit een 24-uurswandelestafette waarbij er geld wordt ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. Dit wordt gedaan in teamverband, u wisselt elkaar om de beurt af. Door u op te geven met een team kunt u geld inzamelen dat besteed wordt aan wetenschappelijk onderzoek naar kanker. Geef uzelf hier met een team op voor de Samenloop voor Hoop in Oud Aalden/Zweeloo op 7 en 8 oktober of kijk voor meer informatie op de website.

De dertien longartsen van Treant Zorggroep leveren een compleet pakket aan zorg op alle drie de ziekenhuislocaties: Refaja in Stadskanaal, Scheper in Emmen en Bethesda in Hoogeveen. Ze zijn gespecialiseerd in onderzoek en behandeling van longkanker, astma en COPD, hyperventilatie, allergieën, infecties van de ademhalingswegen (zoals longontsteking), longembolie, slaapapneu, tuberculose en palliatieve zorg bij alle longaandoeningen.

Gerelateerde specialismen

Gerelateerd