Leveste Care reikt prijzen uit aan bezoekers van de ‘dag van de ouderen’ › Treant Zorggroep

Leveste Care reikt prijzen uit aan bezoekers van de ‘dag van de ouderen’

Geplaatst op: 4 december 2013

Vier prijswinnaars dineren binnenkort in restaurant ‘Boulevard’ van woonzorgcentrum Holdert in Emmen, onderdeel van Leveste Care. Op woensdag 4 december ontvingen zij van Leveste Care een dinerbon van € 15. Deze kunnen de winnaars besteden in het restaurant van het woonzorgcentrum. 

Daarnaast ontvingen twee andere prijswinnaars een levensmiddelenpakket ter waarde van € 25. De levensmiddelenpakketten zijn aangeboden door Ding Dong, de maaltijd thuisservice van Distrivers Hoogeveen. Hier heeft Leveste Care een exclusieve samenwerking mee. De prijzen zijn aangeboden naar aanleiding van de seniorenmarkt die op 2 oktober in Emmen plaatsvond en waar Leveste Care vertegenwoordigd was.

Met de dinerbon krijgen de prijswinnaars met hun partner een maaltijd in restaurant ‘Boulevard’ geserveerd. “Het restaurant is iedere dag van acht uur ’s ochtends tot half zeven ’s avonds geopend. Zowel cliënten als buurtbewoners eten hier”, vertelt accountmanager Gerry Hoff. “Iedere dag zijn er twee dagmenu’s waar zij een keuze uit kunnen maken. Daarnaast is er ook een lunch- en dinerkaart”.

Het restaurant biedt ruimte aan circa negentig bezoekers. Behalve het restaurant is er ook een winkeltje voor de dagelijkse boodschappen. Deze is ook zeven dagen per week geopend, van 08.00 uur tot 18.30 uur.

Het restaurant van Holdert is een ontmoetingsplaats voor cliënten en omwonenden. Dit past in het streven van Leveste Care om zorg te combineren met woon- en wijkfuncties. Dat helpt ouderen bij het langer zelfstandig kunnen wonen en heeft een laagdrempelig effect op de komst van wijkbewoners naar de woonzorgcentra van Leveste Care.