Leveste Care in kerstsferen › Treant Zorggroep

Leveste Care in kerstsferen

Geplaatst op: 5 december 2014

De tijd van kerst komt er weer aan. Voor veel woonzorgcentra van Leveste Care betekent dit dat er allerlei leuke kerstactiviteiten worden georganiseerd, waaronder diverse kerstmarkten. Iedereen is van harte welkom!

Dinsdag 9 december, 14.00 – 19.30 uur
Veelal zelfgemaakte artikelen, zoals kerstkaarten en bloemstukken. Ook zijn er lekkernijen te koop en de midwinterhoorn wordt geblazen. De opbrengst van de verkoop in de eigen kramen komt ten goede aan activiteiten voor de cliënten van het woonzorgcentrum.
Locatie: De Horst, Rondweg 97 in Emmen

Donderdag 11 december, 13.30 – 17.00 uur
Tientallen stands met o.a. kerststukjes, inmaakvruchten, honing, steigerhoutproducten en handwerkartikelen. Ook is er allerlei heerlijks te koop, zoals wafels, knieperties, appeltaart en snert. Tevens is er een enveloppenspel met leuke prijzen. De opbrengst is voor nieuwe materialen voor activiteiten van de cliënten.
Locatie: Veltman, Ir. Biewengaweg 42 in Weiteveen

Zaterdag 13 december, 16.00 – 20.00 uur
De winterfair vindt plaats in winkelcentrum Bargeres. Holtingerhof staat hier met eten, o.a. wafels, en een kraam met informatie en verkoop van attributen.
Locatie: Winkelcentrum Bargeres

Woensdag 17 december, 16.30 – 19.00 uur
Tijdens de kerstinstuif wordt voor de maaltijd gezorgd. Ook zingt men samen kerstliederen. Opgave voor de kerstinstuif kan via de receptie in de Wenakker. Wijkbewoners betalen € 5,00 per persoon.
Locatie: De Paasbergen, Paasbergen 1 in Odoorn

Woensdag 17 december, 14.00 – 18.00 uur
Verkoop van diverse mooie en lekkere artikelen, o.a. taart, kleding, zelfgemaakte (houten) artikelen, kerstbakjes en chocolade. Ook is er warme chocomel, glühwein, warme wafels en een lekkere snack. Tevens is er een verloting. De opbrengst is voor leuke uitstapjes en activiteiten voor de bewoners.
Locatie: De Schutse, Schutselaan 26 in Coevorden