Klinische Verloskunde Refaja gesloten, dokters blijven › Treant Zorggroep

Klinische Verloskunde Refaja gesloten, dokters blijven

Geplaatst op: 30 oktober 2018

13 september zijn op ziekenhuislocatie Refaja in Stadskanaal de verloskamers gesloten. Veel mensen denken nu dat ze hun dokters daar niet meer kunnen zien voor ‘vrouwenzaken’. Maar de dokters die werken in Stadskanaal, blijven dit gewoon doen.

Dus de spreekuren van dokter De Wet, dokter Van der Schoor, dokter Kalafusova en dokter Riksen blijven in Stadskanaal. U kunt daar gewoon terecht voor uitstrijkjes, spiralen, menstruatieproblemen, verzakkingen en alle andere gynaecologische klachten.

Voor vragen en bij spoedgevallen binnen kantoortijden kunnen zwangeren onder behandeling van een van deze gynaecologen op de polikliniek in Stadskanaal terecht. Daarnaast blijven de poliklinieken Gynaecologie en verpleegafdelingen Gynaecologie geopend, waardoor u voor gynaecologische operaties dus dichtbij terechtkunt.

De gynaecologen van Stadskanaal draaien nu ook diensten samen met collega’s van Emmen en Hoogeveen op ziekenhuislocatie Scheper in Emmen. Grote kans dus dat je hen daar in Emmen aan je bed treft!

Ook de gynaecologen van Hoogeveen blijven na de sluiting van de verloskamers in Hoogeveen om  bovengenoemde zorg te kunnen blijven geven.