Kerstmarkt in woonzorgcentrum De Schutse › Treant Zorggroep

Kerstmarkt in woonzorgcentrum De Schutse

Geplaatst op: 1 december 2013

Op woensdag 11 december houdt woonzorgcentrum De Schutse in Coevorden, onderdeel van Leveste Care, van 14.00 tot 21.00 uur een kerstmarkt. De markt wordt zowel in het woonzorgcentrum als in de wijktuin gehouden. Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis.

Verschillende standhouders verkopen in De Schutse en vanuit de kersthuisjes in de wijktuin diverse artikelen zoals bloemen, chocola en decoratiemateriaal. Ook zijn er stands met zelfgemaakte producten van bewoners, medewerkers en wijkbewoners te koop, zoals zeepkettingen, kaarten, vogelhuisjes en receptenboekjes.

Arrenslee
In de omgeving van De Schutse rijdt van 14.00 tot 19.00 uur een arrenslee rond die rondritten maakt door de wijk. Buurtbewoners kunnen met de slee worden opgehaald voor een bezoek aan de markt. Daarnaast kunnen bezoekers in de wijktuin de onlangs geplaatste beweegtoestellen zien. Dit zijn toestellen waarmee ouderen op een verantwoorde wijze kunnen bewegen.
De kerstmarkt wordt ’s middags opgeluisterd met een kinderkoor. In de avond spelen er midwinterhoornblazers. Ook zijn er allerlei gerechten en drankjes, zoals glühwein en kniepertjes te koop De opbrengst van de markt is voor bewonersactiviteiten van De Schutse.

Tijd en plaats
Kerstmarkt De Schutse: 11 december, van 14.00 – 21.00 uur, woonzorgcentrum De Schutse, Schutselaan 26 in Coevorden.