Kerstdiner voor cliënten Kopland en gasten Eetcafé Bargeres in Holtingerhof › Treant Zorggroep

Kerstdiner voor cliënten Kopland en gasten Eetcafé Bargeres in Holtingerhof

Geplaatst op: 24 december 2015

Woensdag 23 december genoten cliënten die verblijven bij Stichting Het Kopland samen met de gasten van Eetcafé Bargeres van een heerlijk kerstdiner. Dit kregen ze aangeboden door woonwijkcentrum Holtingerhof in Emmen, onderdeel van Treant Zorggroep, en Distrivers uit Hoogeveen.

In deze bijzondere periode van kerst wilden de medewerkers van Holtingerhof iets betekenen voor de medemens. Ze besloten daarop een driegangen kerstdiner te organiseren voor cliënten van Het Kopland in Emmen en gasten van Eetcafé Bargeres. Het Kopland biedt opvang aan mannen, vrouwen en kinderen die vanwege sociale omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen. In het gezellig ingerichte restaurant kookten vrijwilligers woensdag voor zo’n tachtig gasten.

De Eetkamer
Het kerstdiner werd deze dag gecombineerd met De Eetkamer in Holtingerhof. een initiatief waarbij bewoners van het woonwijkcentrum en buurtbewoners voor € 3,50 kunnen aanschuiven voor een tweegangenmenu. De Eetkamer is elke woensdag van 17.00 tot 19.00 uur. Samen eten en ontmoeten staat centraal.