Informatieavond ‘Wat kunt u zelf doen voor uw IBD?’ op 7 maart › Treant Zorggroep

Informatieavond ‘Wat kunt u zelf doen voor uw IBD?’ op 7 maart

Geplaatst op: 20 februari 2018

Op woensdag 7 maart houden de Crohn en Colitis Vereniging Nederland (regioteam Groningen/Drenthe) en Treant van 19.30 - 21.30 uur een informatieavond over 'Wat kunt u zelf doen voor uw IBD?' IBD is de Engelse verzamelnaam waar de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa onder vallen. Aspecten bij IBD waar de patiënt zelf de regie over kan voeren, staan centraal tijdens de avond. De bijeenkomst vindt plaats in ziekenhuislocatie Scheper in Emmen. De toegang is gratis.

Op de informatieavond komen onder andere vermoeidheid, therapietrouw en voedingspatronen aan bod. Hierover kan de patiënt vaak zelf de regie voeren. Maar hoe doe je dat? En wat betekent dit? Artsen van Treant beantwoorden deze en andere vragen en gaan dieper op deze onderwerpen in. De avond wordt afgesloten met een presentatie over behandelopties bij IBD en er is ruimte voor vragen.

Mensen met de Ziekte van Crohn, colitis ulcerosa of andere vormen van colitis zijn welkom, evenals partners, familieleden of andere geïnteresseerden.

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan op drie manieren:

  • Via de website van de Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland.
  • Via het digitale aanmeldformulier.
  • Telefonisch: 0348 - 42 0 80 (op werkdagen tussen 10.00 en 14.30 uur).

    De toegang is gratis. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 maart 2018. Wanneer u uw e-mailadres op het aanmeldformulier invult, ontvangt u een week voor aanvang van de bijeenkomst een bevestiging per mail van de Crohn en Colitis Vereniging Nederland.

Gerelateerde specialismen