Informatieavond 'veranderingen in relaties door kanker' › Treant Zorggroep

Informatieavond 'veranderingen in relaties door kanker'

Geplaatst op: 29 oktober 2012

De afdeling Oncologie van Ziekenhuis Bethesda organiseert woensdag 14 november een informatieavond met als thema ‘Veranderingen in relaties door kanker’. Deze avond is bedoeld voor patiënten, partners en/of familie en andere belangstellenden.

Wanneer je de diagnose ‘kanker’ hebt gehad, komt er veel op je af. Hoe ga je om met de lichamelijke, psychische en sociale gevolgen van de ziekte? Tijdens de avond vertelt Christa Neuijen, GZ-psycholoog van Het Behouden Huys in Haren, over de invloed van kanker op de sociale omgeving van de patiënt. Henk Lomulder vertelt vanuit eigen ervaring over de invloed die de diagnose kanker heeft (gehad) op hemzelf en zijn relaties.

De informatieavond is op woensdag 14 november van 19.30 tot 21.30 uur (ontvangst vanaf 19.00 uur). Locatie: Grote Zaal Ziekenhuis Bethesda, adres: dr. G.H. Amshoffweg 1 in Hoogeveen. Aanmelden is verplicht en kan via e-mail: oncologieverpleegkundigen@bethesda.nl, onder vermelding van informatieavond kanker 14 november, naam en telefoonnummer.