Holtingerhof viert 40-jarig bestaan met reünie › Treant Zorggroep

Holtingerhof viert 40-jarig bestaan met reünie

Geplaatst op: 3 augustus 2016

Op 20 september aanstaande bestaat woonwijkcentrum Holtingerhof in Emmen, onderdeel van Treant Zorggroep, op de dag af veertig jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum is er deze dag een reünie. Oud-medewerkers, oud-vrijwilligers en huidige medewerkers en vrijwilligers van Holtingerhof zijn van harte uitgenodigd voor deze reünie op dinsdag 20 september van 15.00 tot 17.00 uur in recreatiezaal de Brink in Holtngerhof.

Opgeven voor de reünie kan bij Samantha den Hertog door te mailen naar s.denhertog@treant.nl of door te bellen naar 0591 22 84 43. Aanmelden kan tot 1 september.

Feestelijke activiteiten
De reünie vormt het startsein voor de feestweek van Holtingerhof. Op woensdag 21 september is er voor de bewoners een heuse Jordaanse bingo en op donderdag 22 september een bonte avond. Vrijdag de 23e komt niemand minder dan Willeke Alberti naar Emmen voor een optreden voor de bewoners van het woonwijkcentrum. Op zaterdag 24 september wordt de feestweek afgesloten met een barbecue en drive-in-show voor alle medewerkers en vrijwilligers.

Gerelateerde locaties