Holtingerhof opent tweedehandswinkel › Treant Zorggroep

Holtingerhof opent tweedehandswinkel

Geplaatst op: 3 september 2014

Vandaag opende woonzorgcentrum Holtingerhof in de wijk Bargeres in Emmen, onderdeel van Leveste Care, de deuren van een heuse tweedehandswinkel: Oma’s Brinkje. In deze winkel verkopen vrijwilligers allerlei handzame artikelen… van accessoires voor in huis tot keukenartikelen en van kleine elektrische apparaten tot servies. Zelfs tweedehands rollators en kleine meubelen zijn er te koop.

Oma’s Brinkje is elke eerste en derde woensdag van de maand van 13.00 tot 16.00 uur geopend. Natuurlijk zijn alle bewoners van Holtingerhof en hun familie welkom, maar ook bewoners uit Bargeres en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om de winkel te bezoeken. Wie spullen wil inbrengen, mits compleet en niet stuk, kan dat doen tijdens de openingstijden van de winkel. De winkel is te vinden in Holtingerhof aan de Holtingerbrink 62 in Emmen en is vanaf de buitenkant bereikbaar. De opbrengst van de verkoop van de tweedehands spullen is bedoeld voor welzijnsactiviteiten die vanuit Holtingerhof worden georganiseerd.

Oma’s Brinkje is een aanvulling op het Repair Café en de Eetkamer die op woensdag al plaatsvinden bij Holtingerhof. In de wijk is behoefte aan sociaal contact en een mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. Woonzorgcentrum Holtingerhof speelt hier op in met onder meer het Repair Café, de Eetkamer en nu ook Oma’s Brinkje. Bovendien is de tweedehandswinkel een goed alternatief voor mensen die minder te besteden hebben.