Holdert genomineerd voor nationale award gastvrijheidszorg › Treant Zorggroep

Holdert genomineerd voor nationale award gastvrijheidszorg

Geplaatst op: 14 april 2014

Woonzorgcentrum Holdert in Emmen, onderdeel van Leveste Care, is genomineerd voor de Gastvrijheidszorg Award 2014. Holdert is een van de tien genomineerden die dit jaar hebben meegedaan aan het project Gastvrijheidszorg met Sterren. Op 12 juni wordt de uitslag bekend gemaakt op het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg 2014.

Saskia Schnoing, manager van Holdert, is zeer verheugd met de nominatie: “Onze cliënten staan bij ons centraal. We willen graag dat zij zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven. En de dingen kunnen doen waar, wanneer en hoe zij dat willen. Gastvrijheid levert daaraan een belangrijke bijdrage.”

Gastvrijheid
Gastvrijheid neemt een steeds grotere plaats in binnen de zorgsector. Belangrijke onderdelen zijn gezond en lekker eten en genieten van een goede maaltijd in een prettige omgeving. Maar ook de manier waarop medewerkers cliënten bejegenen is een graadmeter.

Sterrengids Gastvrijheidszorg
Zorgorganisaties die meedoen aan Gastvrijheidszorg met Sterren worden beoordeeld op gastvrijheid en afhankelijk van hun score krijgen ze sterren toebedeeld. De resultaten worden gebundeld in de Sterrengids Gastvrijheidszorg.