Handgemaakte producten bij Kado & Zo in zorgcentrum Veltman › Treant Zorggroep

Handgemaakte producten bij Kado & Zo in zorgcentrum Veltman

Geplaatst op: 13 mei 2014

Kraamcadeautjes, woonaccessoires, seizoensgebonden producten, appeltaarten: het is allemaal te koop in de nieuwe winkel Kado & Zo van woonzorgcentrum Veltman in Weiteveen, onderdeel van Leveste Care. De producten zijn gemaakt door de bewoners van Veltman en dus uniek.

“Iedere dag werken bewoners in ons activiteitencentrum en in de winkel met veel enthousiasme aan nieuwe producten”, vertelt unitmanager Ineke Koops. “Ze maken ook graag dingen op bestelling; zo krijg je een heel persoonlijk cadeau. En ze zorgen ervoor dat er altijd koffie en iets lekkers in de winkel klaarstaat!”

Kado & Zo is onderdeel van de dagbesteding van Veltman. De opbrengst van de verkoop wordt gebruikt voor nieuwe materialen. De winkel is gevestigd aan de Ir. Biewengaweg 42 in Weiteveen. Bezoekers kunnen er iedere werkdag van 9.15 tot 11.30 uur en van 13.15 tot 15.30 uur binnenlopen. Inwoners van de gemeente Emmen kunnen bij Kado & Zo ook terecht voor de afvalzakken voor plastic afval.

Over Veltman
Veltman is een woonzorgcentrum voor mensen met psychiatrische, maatschappelijke en sociale problemen. Met passende zorg en begeleiding helpen de medewerkers hen om zo veel mogelijk zelfstandig te functioneren en hun gevoel van eigenwaarde te vergroten.