Gekleurd Grijs in woonwijkcentrum Holdert › Treant Zorggroep

Gekleurd Grijs in woonwijkcentrum Holdert

Geplaatst op: 7 december 2015

In woonwijkcentrum Holdert in Emmen, onderdeel van Treant Zorggroep, worden in de maanden december en januari diverse activiteiten georganiseerd in het kader van Gekleurd Grijs. Met Gekleurd Grijs kunnen senioren kennismaken met diverse kunstvormen en het cultureel erfgoed in de provincies Drenthe en Groningen. In Holdert worden de volgende activiteiten georganiseerd:

Dansliefhebbers kunnen op dinsdag 8 december van 14.30 tot 16.00 uur meedoen aan een swingende dansles ‘Dans ONTMOET, Dans VERBINDT’ met herkenbare muziek voor iedereen.

Op dinsdag 22 december van 14.30 tot 16.00 uur kunnen senioren deelnemen aan de workshop ‘Zingen met Plezier’, om zo kennis te maken met de verschillende genres van koormuziek.

Het Centrum Beeldende Kunst houdt een workshop schilderen waar deelnemers leren schilderen als Vincent van Gogh. De workshop vindt plaats op woensdag 13 januari van 14.30 tot 16.00 uur.

Het Erfgoednetwerk Emmen organiseert op donderdag 21 januari 2016 van 15.00 tot 16.30 uur een verhalentafel. Rond de verhalentafel genieten bezoekers van de verhalen uit het verleden van het centrum en worden herinnering opgehaald.

Aanmelden
Aanmelden voor de activiteiten kan via de receptie van woonwijkcentrum Holdert: 0900 0591, receptie.holdert@treant.nl. Deelname aan de activiteiten is gratis. Tijdens de activiteiten krijgen bezoekers een kop koffie of thee.