De Schutse viert mijlpaal met stamtafel voor bewoners › Treant Zorggroep

De Schutse viert mijlpaal met stamtafel voor bewoners

Geplaatst op: 31 mei 2018

Het was donderdag 31 mei volle bak in woonwijkcentrum De Schutse in Coevorden, want het woonwijkcentrum bestond zestig jaar. Deze mijlpaal werd gevierd met de onthulling van een cadeau dat namens Treant werd aangeboden aan bewoners van De Schutse.

Twee bewoners, mevrouw Roos en mevrouw Pasjes, onthulden samen het cadeau: twee grote stamtafels Beide dames hebben hun hele leven in het woonwijkcentrum gewerkt. Mevrouw Roos werkte er als kok en werd later lid van de cliëntenraad. Mevrouw Pasjes werd precies 60 jaar geleden aangenomen in het woonwijkcentrum om klusjes te doen en activiteiten voor bewoners te begeleiden. Nu wonen beide dames in De Schutse.  

De stamtafel in De Schutse is een plek waar veel bewoners, vrijwilligers en naasten elkaar ontmoeten. De stamtafel was zo populair dat deze als snel te klein werd. Bewoners kwamen zelf met het idee voor het cadeau. Tot en met zondag 3 juni zijn er nog meer feestelijke activiteiten voor bewoners in De Schutse om het jubileum te vieren. Op zaterdag 2 juni is er van 14.00 tot 16.30 uur een multicultimarkt in het Atrium met een proeverij van hapjes uit diverse landen, verschillende kraampjes en een huifkartocht of bustocht voor bewoners en naasten.

Gerelateerde locaties