De Paasbergen viert 40-jarig bestaan › Treant Zorggroep

De Paasbergen viert 40-jarig bestaan

Geplaatst op: 13 maart 2014

Woonzorgcentrum De Paasbergen in Odoorn, onderdeel van Leveste Care, bestaat dit jaar veertig jaar. Om dit te vieren organiseert het woonzorgcentrum in de jubileumweek van 14 tot 23 maart diverse activiteiten. Klapstuk is een vrijwilligersactie op zaterdag 22 maart. Op deze dag steken vrijwilligers van 9.30 uur tot 14.30 uur de handen uit de mouwen om de terrassen bij De Paasbergen op te fleuren en schoon te maken.

“Iedereen is welkom bij de vrijwilligersactie op 22 maart”, vertelt activiteitenbegeleider Petra Eilering namens het activiteitenteam van het woonzorgcentrum. “We zetten op deze dag bloemen in bloembakken en maken tuinmeubilair en terrassen schoon. Extra handen kunnen we hierbij goed gebruiken.” Aanmelden kan bij de receptie van De Paasbergen, via telefoonnummer (0591) 51 91 91 (bereikbaar van 8.30 – 12.30 uur) of e-mail paasbergen.receptie@levestecare.nl. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. De dag wordt afgesloten met een concert van het shantykoor De Hondsrugzangers uit Exloo.

Diverse activiteiten
Naast de vrijwilligersactie staan er in De Paasbergen tijdens de jubileumweek diverse activiteiten op de planning. Voor bewoners van zowel het woonzorgcentrum als de  aanleunwoningen. Zo is er onder andere muziek van organist Wim Dekker en een feestbrunch met muziek van de accordeonisten Luuc & Gea. Tijdens een verwenochtend krijgen bewoners een stoelmassage, knipbeurt, pedicure of manicure. Op 20 maart is het feest voor vrijwilligers tijdens een feestavond met een buffet en een muzikale bingo.