De Paasbergen legt bewoners in de watten › Treant Zorggroep

De Paasbergen legt bewoners in de watten

Geplaatst op: 11 november 2013

Wie vrijdagochtend 8 november de grote zaal van woonzorgcentrum De Paasbergen bezocht, waande zich in een echte schoonheidssalon. Bewoners van De Paasbergen, onderdeel van Leveste Care, werden hier tijdens een verwenochtend in de watten gelegd. Circa twintig dames en heren kregen hier schoonheidsbehandelingen van de kapper, pedicure, vrijwilligers en medewerkers.

De verwenochtend is door De Paasbergen spontaan georganiseerd, vertelt Petra Eilering, activiteitenbegeleider. “Er was geen specifieke aanleiding voor. We wilden onze bewoners graag in het zonnetje zetten. Door de mensen ‘zomaar’ een ochtend te verwennen, krijgen ze de extra aandacht die we ze zo gunnen.”
Tijdens de verwenochtend waren er behandelingen voor zowel vrouwen als mannen. Zo konden zij bijvoorbeeld hun nagels laten lakken en make-up opgebracht krijgen. De mannen genoten onder andere van een voetmassage en gezichtsbehandeling. Lokale ondernemers droegen hun steentje bij in de vorm van onder andere het schenken van een hapjesschaal met lekker eten en schoonheidsproducten. Ook was er een schoenenwinkel vertegenwoordigd met schoenenverkoop.