Congres in Emmen voor cardiologie-professionals › Treant Zorggroep

Congres in Emmen voor cardiologie-professionals

Geplaatst op: 13 september 2016

Hartkatheterisatielaboranten van Treant Zorggroep organiseren op donderdag 6 en vrijdag 7 oktober het allereerste Nederlands Intercollegiaal Cardiologie Event (NICE). Een congres voor zorgprofessionals, in het bijzonder cathlab-medewerkers, verpleegkundigen cardiologie, IC of CCU, Physician Assistants, ambulancepersoneel en verpleegkundig specialisten, die tijdens hun dagelijks werk te maken hebben met cardiologische patiënten. Centraal thema is 'angst'.

Deelnemers kunnen rekenen op een interessant en veelzijdig programma in het gloednieuwe Atlastheater in Emmen. Op donderdagavond 6 oktober opent gedeputeerde van Drenthe Cees Bijl het congres. Het wordt een leerzame avond over cardiologie en het dierenrijk, met een knipoog naar buur Wildlands. Na afloop is er gelegenheid te netwerken, onder het genot van een hapje en een drankje. Op 7 oktober stelt Treant een verrassend dagprogramma samen waarin angst centraal staat. Bekijk informatie over de sprekers en onderwerpen.

Accreditatie en aanmelden
Heeft u in uw werk te maken met cardiologische patiënten? U bent van harte welkom. Wacht niet te lang, aanmelden kan nog (klik hier). Er zijn 2 SBHFL-accreditatiepunten te verdienen voor de donderdagavond en 6 voor de vrijdag. De accreditatie voor overige beroepsgroepen is aangevraagd.